Brow henna

Brow Henna er en helt ny og revolutionerende behandling indenfor bryn, som giver en længerevarende resultat med mere fylde og form. Farven holder på huden i op til 2 uger og på hårene i op til 6 uger – dog kan resultatet varierer alt efter hudtype.

Brynene definerer ansigtet og Brow Henna gør det muligt at få det look, som du altid har drømt om. Det er baseret på de nyeste teknikker indenfor hårfavning og farvning af huden. Brow Henna passer til enhver kvinde, uanset om du er lyshåret eller mørkhåret.

Farven der anvendes til Brow Henna er specielt udviklet til denne type behandling og bør derfor ikke forveksles med almindelig henna farve. Brow Henna farven er mere holdbar end ved almindelig brynfarve og samtidig mere plejende.

De som har oplevet allergiske reaktioner i forbindelse med henna farve på rejser i udlandet, skyldes PPD og PTD som findes i sort henna farve. I EU og danmark anvendes PPD og PTD kun i meget små mængder og ved denne type behandling er indholdet langt under den tilladte grænse.

Før behandling

Kom altid uden makeup på øjenområdet og brynene (dette gælder også foundation/pudder). 

Efter behandling

24 timer efter behandlingen kan du gøre præcis som du plejer – dampbad/sauna, gnide dine øjne, bruge mascara, cremer mm. uden forholdsregler.

Holdbarhed

Farven vil fremstå mørkere i starten og holder på huden i op til 2 uger og på hårene i op til 6 uger – dog kan resultatet varierer alt efter hudtype. 

Priser

 

Brow Henna 375,-

 

 

Bloome

Morsbøl Skolevej 1
7200 Grindsted

Åbningstider

Efter aftale

Book tid

Klik her

Følg os