Eyelash extensions

Classic Lashes

Er til dig som ønsker et smukt og naturligt look og som elsker et godt hverdags look. Classic lashes er det meste kendte indenfor eyelash extensions og er altid en sikker vinder for et rigtig flot naturligt look.

Flat Lashes

Ønsker du mere fylde og at der skal ske lidt mere? Så er Flat lashes lige noget for dig. Flat lashes synes tykkere end Classic lashes og er deler sig i to ud i spidsen, hvilket giver et mere fluffy look.

Nyt sæt

FØR BEHANDLINGEN

Kom altid uden makeup på øjenområdet (dette gælder også foundation/pudder). Vipperne må desuden ikke være farvet under 24 timer forinden behandlingen. Gamle vipper må ikke være aftaget under 24 timer forinden behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN

Når du forlader klinikken, må dine vipper ikke udsættes for vand de første 24 timer, da limen skal have tid til at hærde. Undgå derfor regn, bad, sauna, damp og træning umiddelbart efter behandlingen. Undgå også at gnide dig i øjnene lige efter behandlingen, da det vil skade de påsatte vipper.

OPFYLDNING

Holdbarheden på eyelash extensions er individuel og afhænger meget hvor god man er til at pleje og vedligeholde dem. Da der samles urenheder og søvn mellem vipperne, er det nødvendigt at rense vipperne dagligt. Her anbefaler vi daglig brug af Lash Shampoo. Passer du dine vipper efter vores anvisninger, anbefaler vi en opfyldning mellem 2-3 uger.

OBS. Opfyldning kan ikke bookes, såfremt vipperne er påsat fra anden klinik.

Du får 10% på vores Lash Shampoo
i forbindelse med dit nye sæt.

 

Priser

 

CLASSIC EYELASH EXTENSIONS
Nyt sæt 600,-
Stor opfyldning (4 uger)
450,-
Mellem opfyldning (3 uger) 350,-
Lille opfyldning (2 uger) 250,-
FLAT EYELASH EXTENSIONS
Nyt sæt 700,-
Stor opfyldning (4 uger) 475,-
Mellem opfyldning (3 uger) 375,-
Lille opfyldning (2 uger) 275,-

 

Aftagning af vipper (udført et andet sted) 150,-
Aftagning af vipper Gratis