shellac

Shellac™ er et banebrydende og nytænkende brand fra CND. Det har taget fem år at udvikle dette fantastiske negleprodukt, som har den nemme påføringsteknik fra en almindelig lak, men det stærke, holdbare og glansfulde resultat fra geléen. Hvad endnu bedre er, at lakken er 100 % tør, når du forlader klinikken og du skal ikke bekymre dig om, at lave ridser og hakker i lakken. Shellac™ indeholder hverken rene akrylater, formaldehyd, glutaraldehyd eller HEMA. En Shellac™ lakering holder i op til 14 dage. Nogle holder det længere, andre ikke helt så længe. Shellac™ vil altid holde bedst på sunde naturnegle. Brug altid SolarOil og cuticle eraiser minimum 2 gange dagligt, for at forlænge holdbarheden samt pleje dine egne negle.

Shellac™ skal fjernes hos din professionelle behandler eller efter kyndig vejledning. Du skal bruge Shellac™ remover wraps, samt nourishing remover. Du skal wrappe dine negle ind og lade det virke i 8-10min. på Shellac™  så vil lakken krakelere og du kan forsigtigt fjerne resterne med en vatrondel.

For at vedligeholde din Shellac™ bedst mulig bør du bruge CND Solaroil™ og Cuticle eraser™ minimum 2 gange dagligt. CND Solaroil™ vil gøre din lak smidig og sørge for, at den ikke udtørrer og krakelerer. Cuticle eraser™ sørger for, at det ikke kun er dine negle, som ser smukke og velplejede ud, men også huden omkring neglene. Den mikropeeler det døde neglebånd. Bruges disse produkter sammen med en lækker håndcreme, opnår du det bedste resultat og den bedste holdbarhed for din Shellac™ lakering.

Priser

Shellac™ helfarve 325,-
Aftagning af Shellac™ uden ny lakering 199,-

 

Bloome

Morsbøl Skolevej 1
7200 Grindsted

Åbningstider

Efter aftale

Book tid

Klik her

Følg os