BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 15, GRINDSTED

Top
Generelt om

Permanent makeup

Læs venligst dette, inden du beslutter dig for at få udført Permanent Makeup – her finder du vigtige oplysninger og svar på de oftest stillede spørgsmål!

Dette er skrevet til dig, som kunde, for at sikre, at du er korrekt informeret om Permanent Makeup og de muligheder der er ved denne behandlingsform, men samtidig også for at informere om de overvejelser du bør foretage dig inden en behandling, hvilke forholdsregler du skal tage, samt øge forståelsen af de risici, der kan være for dig som kunde.

Vi anbefaler at du læser det hele grundigt igennem, inden du beslutter dig for at få udført en behandling, så vi sikrer os, at du har sat dig grundigt ind i denne type behandling og ud fra dette, har taget en velovervejet beslutning, om at få udført din behandling hos os.

hvad er permanent makeup?

Permanent Makeup er en procedure, hvor man, ved hjælp af specialfremstillede nåle og udstyr, deponerer pigment øverst i det dermale hudlag. Grundet den overfladiske placering af pigmentet, vil det gradvist falme over tid og man skal således være indstillet på, at man jævnligt skal vedligeholde sine bryn, eyeliner eller læber, såfremt at man ønsker at bevare det optimale resultat. Hvor ofte man skal opfriske farven, afhænger af den enkeltes hudtype, livsstil, generelle helbred og medicinforbrug samt mange andre faktorer, som vi vil informere dig om.

Hvad kan man opnå med Permanent Makeup?

Du kan opnå en smuk indramning af dit ansigt med velformede bryn, smukt indrammede øjne og perfekt formede læber! Mange kvinder ønsker at se “perfekte” ud uden at skulle bruge for meget tid foran spejlet. Med Permanent Makeup kan man opnå en naturlig forskønnelse og samtidig få ændret og korrigeret på det, som fra naturens hånd, måske ikke er helt optimalt.

Almindelig makeup kan oftest, ikke opfylde kravet, om at se godt ud i alle situationer, da denne hurtigt kan blive udtværet eller blot forsvinde gradvist i løbet af dagen. Permanent makeup er derfor en fordel ved eksempelvis sport og træning, når du kommer op af swimmingpoolen, når du vågner op om morgenen, når du går gennem regn-eller stormvejr.

I alle disse tilfælde kan du være helt sikker på at din permanent makeup altid bliver på plads og sikrer et fint og markeret udseende 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og der er ingen tvivl om, at du vil spare tid hver morgen, da du ikke nødvendigvis behøver at tegne dine bryn, øjne eller dine læber op længere.

Det er dog vigtigt at være indforstået med at Permanent makeup ikke erstatter en markant aften-makeup, men det kan, i en vis grad, erstatte en let dag-makeup og formålet med permanent makeup er netop at fuldende dine bryn, øjne eller læber og gøre disse områder velformede, således at du er den bedste udgave af dig selv!

Hvem kan få Permanent Makeup?

Som udgangspunkt, skal man være sund og rask, når man modtager behandling og derfor er der således personer der ikke er egnede kandidater til Permanent Makeup. Du kan læse de mest almindelige kontraindikationer der er tale om, herunder. Udover disse kontraindikationer er der også en række forbigående kontraindikationer, som kan betyde at du skal vente med behandling og derfor er det vigtigt at du oplyser os om dit helbred, således at vi kan råde og vejlede dig korrekt. Ved følgende tilfælde behandlinger vi ikke:

  • Under 18 år

  • Hudsygdomme i behandlingsområdet

  • Gravid / ammende

  • Solbrændt hud

  • Tendens til keloid ardannelse (et fortrykket ar, som buler ud)

  • Betændelsestilstande i kroppen

  • Anvendelse af brynserum

  • Herpes/forkølelsessår

  • Brug af roaccutan/isotretinoin (behandling mod acne)

  • Psoreasis i det område der skal behandles

  • Alle former for kræftsygdomme (der skal forelægge en læge erklæring, såfremt at der behandles alligevel og det er således også på eget ansvar at behandlingen udføres)

  • Ehler-Danlos syndrom (bindevævssygdom

  • Lupus (reumatisk sygdom)

Udover ovenstående behandler vi som udgangspunkt ikke på kunder, der ikke er korrekt og grundigt informeret omkring hvad Permanent Makeup er, eller på kunder der mangler forståelse for den proces som behandlinger indenfor permanent makeup er, samt de risici og forholdsregler der skal tages op til overvejelse inden man vælger at modtage behandling.

Vi afviser også at behandle kunder som har urealistiske forventninger til det resultat der kan opnås med permanent makeup samt kunder der ønsker at få bryn, eyeliner eller læber som ligger udenfor de korrekte æstetiske principper.

Ligeledes behandler vi heller ikke kunder med meget markant og ukorrekt udført Permanent Makeup fra anden klinik. Såfremt at man har fået udført behandling et andet sted tidligere, skal der altid foregå en konkret vurdering fra vores side, hvor vi klarlægger om vi mener at vi kan forbedre det resultat der allerede er lavet. Dette kan ske, ved at sende os tydelige billeder, som vi kan vurdere ud fra.

Risici og forholdsregler

Som Permanent Makeup artist udføres vores håndværk på et levende lærred – nemlig din hud! Når man deponerer sit håndværk under huden og kommer i kontakt med de levende celler, så er der ganske enkelt mange faktorer der har indflydelse på forløbet og behandlingen. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du som kunde, har forståelse for de risici og faktorer som gør sig gældende ved Permanent Makeup. Der er heldigvis rigtig meget, som vi har kontrol over, som professionelle behandlere. Det som vi har 100% mulighed for at kontrollere, er vores analyse, vores opmåling, vores optegning, vores teknik med nålene, vores dybde og vores farvevalg. Alt dette foretages, ud fra vores viden og ekspertise!

Vi analyserer naturligvis hudtypen og eventuelle hudtilstande, du udfylder et helbredsskema, som vi gennemgår og ud fra disse oplysninger og analyser, kan vi have nogle forventninger til, hvorledes huden vil reagere på behandlingen samt vide om der er risici for komplikationer. Vi sørger, desuden, for at vælge farver, som passer til den enkelte, så du ikke får misfarvede bryn eller læber efter behandlingen. Dog er det vigtig at understrege at pigmenter til Permanent makeup falmer over tid, da Permanent Makeup jo ikke skal fungere som en rigtig tatovering og forblive tydelige i huden for altid. Dette betyder, at eksempelvis brynfarver, med tiden, såfremt de ikke friskes op/vedligeholdes, kan blive enten en smule rødlige eller grålige i farven, afhængigt af pigmentet der er brugt samt din egen underliggende hudtone. Dette er, altså således, fuldstændig normalt og forventeligt og kan hurtigt og simpelt korrigeres ved en opfriskning af farven. Hvis man ikke ønsker at have Permanent Makeup længere, så stopper man selvfølgelig denne vedligeholdelse, men må så affinde sig med at ens bryn falmer og derfor, i en periode, eventuelt i nogle år, har synlige farverester i huden. Man kan, i så fald, vælge at tegne dem op med makeup, så det ikke ses. Dette er altså et ufravigeligt faktum og hvis man ikke er indforstået med dette på forhånd, så fraråder vi at få lavet Permanent Makeup!

Som udgangspunkt skal du opfriske brynene ca.1 gang om året og dine læber ca. hvert 2. år og en opfriskning koster som regel ikke det samme som en ny behandling, da designet allerede er lavet. Heldigvis er det sjældent, at der sker komplikationer, men i nogle enkelte tilfælde, oplever man at huden afstøder mere farve end forventet, dvs. at man i nogle tilfælde skal foretage flere behandlinger end normalt, før end resultatet opnås. I dette tilfælde betaler man for de nødvendige ekstra behandlinger.

I yderst sjældne tilfælde kan der forekomme en total afstødelse af farve, dvs. at huden ikke vil lagre farven og viderebehandling er derfor ikke mulig. Der ydes ingen tilbagebetaling for de behandlinger der er foretaget og dette må anses som værende, en sjælden risiko.

Kunden er selv ansvarlig for, at overholde de anviste retningslinjer, som udleveres mundtligt og skriftligt ved behandlingen og kunden er ligeledes selv ansvarlig for booking af tid til efterbehandlinger.

Der ydes ingen tilbagebetaling for udførte behandlinger og et afbrudt behandlingsforløb er på eget ansvar.