BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 15, GRINDSTED

Top
smukke

BRYN OG VIPPER

Velformede øjenbryn og smukke vipper skaber harmoni i ansigtet. Hos Bloome farver vi bryn og vipper med eksklusiv og holdbar farve.
Har du brug for vejledning til bryn, som enten er blevet overplukket eller på anden vis er blevet asymmetriske, så hjælper vi også med det.

Retning af bryn foregår med voks og/eller med pincet i tæt dialog med kunden. Vi farver oftes brynene med intens farve – dette gør vi bevidst, så kunden får en lang holdbarhed på både farve og form af brynene. Det endelige resultat ses ofte dagen efter, da overskydende farve vil forsvinde efter et enkelt bad. Resultatet er derfor mildere i looket og ikke så “kantet”, som det kan syne i starten. Huden kan også synes en smule rød og skinnende efter voksbehandlingen, da vi plejer og fugter huden under hele processen.

Har du overplukket eller er brynene på anden vis blevet asymmetriske? 

Så forvent ikke, at brynene er fyldige og symmetriske blot efter en enkelt behandling. Det tager tid at få smukke, velplejede og fyldige bryn og kræver som regel flere behandlinger, før du opnår det ønskede resultat – derfor bør du væbne dig med tålmodighed og forvente et længerevarende forløb hos os. For hver gang vi behandler dine bryn, kommer vi tættere på det ønskede slutresultat. 

se mere

godt at vide

1.
Før behandlingen

Kom altid uden makeup i øjenområdet/brynområdet (dette gælder også foundation/pudder). 

2.
Efter behandlingen

Når du forlader klinikken, må dine vipper/bryn ikke udsættes for vand de første 24 timer. Undgå derfor regn, bad, sauna, damp og træning umiddelbart efter behandlingen.

3.
holdbarhed

For at bevare et pænt look anbefales det, at gentage behandlingen ca. hver 4. uge.