BOOK DIN TID HER    |     BORGERGADE 4, GRINDSTED

Top

BAGOM BLOOME

Hos BLOOME vil du mærke en afslappet og uformel atmosfære i vores fantastiske rammer i hjertet af Grindsted. Vi elsker, at mennesker er forskellige, og vi lægger stor vægt på, at alle føler sig trygge og velkommen, uanset udseende og baggrund. 
Vi har alle vores egen måde at være smuk på – hos BLOOME hjælper vi dig med at fremhæve DIN.

I klinikken finder du de allerbedste håndplukkede produkter, som Shanthiiyaa selv har testet og har nøje udvalgt. Produkterne lever op til vores egen høje standard og er naturlige, rene og giver gode resultater. Klinikken har åben efter aftale. Der er ingen faste åbningstider i klinikken, da vi gerne vil være meget fleksible, så vi kan finde den tid der passer dig bedst. Har du svært ved at finde en tid der passer dig, er du meget velkommen til at skrive dig på ventelisten her. Det er også en god ide at kontakte os på forhånd, hvis du ønsker at komme ned i klinikken uden at have booket en tid, så vi undgår at du går forgæves.

Har du spørgsmål til produkter, anvendelsen af dem, vores behandlinger eller blot har brug for et par gode råd, er du altid velkommen til at kontakte os på mail, instagram eller Facebook.

De bedste hilsner

Shanthiiyaa jeseetharan
Parkering/Transport

Du kan lige foran klinikken uden tidsbegrænsning

Betaling

Vi modtager betaling i form af MobilePay og kontanter

Booking

Book nemt dine tider online

Indehaver af BLOOME

Shanthiiyaa jeseetharan

Bag BLOOME finder du Shanthiiyaa – som behandler og underviser for verdens kendte brands, kan du rolig regne med at være i trygge hænder. Shanthiiyaa har flere års erfaring indenfor skønhedsbranchen og ligger meget vægt på en personlig og skræddersyet behandling, som passer lige netop til dig.