BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 15, GRINDSTED

Top
naturligt

LASH LIFT

Er du træt af vipperbukkeren og foretrækker du heller en naturlig og nem løsning? Lash lift er til dig, som ønsker et smukt og naturligt look uden at få påsat kunstige vipper. I modsætning til et almindeligt vippebuk, som kan give krøllede og ødelagte vipper, så er Lash Lift en meget effektiv teknologi, hvor vipperne bues på en betydelig mere skånsom måde. Det er et semipermanent buk af dine egne vippe, så de kommer til at se længere og fyldigere ud på en naturlig måde. Det er altså for dig, der ønsker at få 100 % ud af dine egne vipper.

Alle kan få lavet behandlingen, uanset længden på dine vipper. Selv hvis du har korte, buede eller flade vipper – teknikken udnytter nemlig dine vippers naturlige skønhed og fremhæver den.

Selve behandlingen er meget afslappende. Dine øjne er lukkede under behandlingen, og før produkterne påføres, lægges der plejende eyepatches under øjnene.
For at give det bedste resultat farves vipperne altid under behandlingen, som giver lige det ekstra. 

Du vil opleve, at du ikke har behov for at ligge ligeså meget mascara som normalt, nogle føler enda at de ikke engang har brug for mascaraen længere.

se mere

godt at vide

1.
Før behandlingen

Kom altid uden makeup ved øjenområdet (dette gælder også foundation/pudder).

Vipperne må ikke være farvet under 24 timer forinden behandlingen.

Eyelash Extensions må desuden heller ikke være aftaget under 24 timer forinden behandlingen.

2.
Efter behandlingen

De første 24 timer efter behandlingen skal du undgå vand, olie, creme, dampbad/sauna og makeup omkring vipperne. 

Undgå også at gnide dig i øjnene lige efter behandlingen, da det vil skade bukket.

Efter 24 timer er alt tilladt – også mascara.

3.
Holdbarhed

Holdbarheden på Lash lift er mellem 5-8 uger, dog afhænger det meget af din efterpleje samt dine egne vippers  vækstcyklus.

Da Lash lift er en kemisk behandling er det nødvendigt, at du efterfølgende plejer dine vipper med et fugtgivende plejeprodukt.

Her anbefaler vi daglig brug af Sanzi Conditioner. Dette vil bevare dine vippers sundhed og modvirke udtørring af hårene på vipperne.

Før / efter