BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 17, GRINDSTED

Top
Velplejet hud med

VOKSBEHANDLING

Er du træt af at bruge tid på at barbere dig flere gange om ugen og er generet af røde knopper? Så kunne voksbehandling være en god løsning for dig! Du bliver grundig vejledet i behandlingen samt efterplejen, som er helt essentielt for et langvarigt resultat. Vi udfører alle former for voksbehandlinger på kroppen og i ansigtet til kvinder. 

Man opnår ikke en silkeblød og helt glat hud efter kun én voksbehandling. Dette skyldes, at vores hår ikke vokser i samme tempo efter at have barberet os igennem længere tid. Derudover vil nogle af hårene knække, da de er så stive grundet barbering. Der skal ca. 3 voksbehandlinger til, før man har fået alle hår med ud og de herefter vil vokse i samme tempo. Derefter vil du opleve en lækker glat og silkeblød hud. Det er derfor en god ide at starte op med behandlingen i god tid inden eksempelvis sommeren nærmer sig!

Man må ikke snyde med barbering ind imellem voksbehandlingerne, så starter hårvækstens cyklus forfra.

Vi udfører også voksbehandlinger af områder, som ikke er specificeret nedenfor. Vi imødekommer alle personlige ønsker og behov.

se mere

godt at vide

1.
Før behandlingen

Hold en pause på ca. 2 uger med barberingen forinden behandlingen. Hårene må dog ikke være for lange, da behandlingen bliver for smertefuld og hårene risikeres at blive knækket. Brug en bodyscrub på området samme dag eller dagen før for bedre resultat.

2.
Efter behandlingen

Undgå sauna, svømmehal, svømmetur og motion de næste 24 timer. Ved initim voks bedes du være påpasselig med sex de første 24 timer, da hårsækkene står åbne og er modtagelige overfor alle bakterier. Brug en god bodylotion dagligt.

3.
holdbarhed

For at bevare et pænt look anbefales det, at gentage behandlingen ca. hver 4. uge.