BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 15, GRINDSTED

Top
kursus

VOLUME MASTERCLASS

BLIV CERTIFICERET Soph vippetekniker

Kunne du tænke dig at blive certificeret vippetekniker og lære at lave smukke, semipermanente vipper med det perfekte mascaralook? Har du allerede en etableret skønhedssalon og ønsker at udvide med ekstra behandlinger, er dette den perfekte løsning. Drømmer du om et job inden for beauty branchen, som vippetekniker eller et fritidsjob, hvor du kan arbejde når det passer dig?

Når du tager en uddannelse hos SOPH vil du automatisk blive en del af vores SOPH univers, der byder på alt fra fælleskabsgrupper på Facebook til eksklusive rabatter. SOPH skaber professionelle vippeteknikere, og sikrer dig både teoretisk og praktisk oplæring, som er en nødvendighed for at kunne udføre et professionelt resultat. Hos os får du en grundig undervisning og bliver klædt godt på. Efter endt forløb vil vi stå til fuld rådighed for eventuelle spørgsmål og vejledning, således at du får den rette start på din nye karriere som vippetekniker. Som instruktør for SOPH står Shanthiiyaa klar til at tage imod dig. Shanthiiyaa har flere års erfaring indenfor branchen, og har vundet i internationale konkurrencer.

Grundkursus

Varighed: 1 dag

På dette Volume Master Class kursus lærer du at lave de smukkeste fyldige Russian Volume vipper. Du bliver undervist i flere forskellige teknikker, som du frit kan sammensætte og videreudvikle. Vi støtter dig efter dit kursus, så du kan få alt den hjælp du har behov for, til at komme i gang.

Du lærer teknikken bag at lave håndlavede faner og skabe et look, som komplimenterer dine kunders øjne. I løbet af dette 1 dags intensive kursus, vil du lære flere forskellige teknikker, som gør dig i stand til effektivt at lave dine egne smukke Volume eyelash extensions.
Du bliver også undervist i morfologi/design, kemi, sikkerhed, øjets anatomi, kundekonsultation mm.

Kurset er for dig, som allerede har taget kursus i Single Lash Eyelash Extensions. Du kan også være med, selvom du har dit grundkursus fra en anden udbyder.

inkluderer
kr. 5.290,-
INKL. MOMS
info

dit startkit indeholder

2022

Tilmelding

For tilmelding og mere information bedes du kontakte os på info@bloome.dk

Vigtig information
  • Ved tilmelding indbetales 1.500 kr. i depositum
  • Restbeløb betales senest 14 dage før kursusstart
  • Du kan også vælge at opdele betalingen af dit kursus igennem ViaBill.
  • Kursusprogram tilsendes en uge før kursusstart

Bemærk venligst at depositummet refunderes ikke.