BOOK DIN TID HER    |    BORGERGADE 15, GRINDSTED

Top
kursus

ELLEEBANA BROW LIFT

verdens førende brand

Elleebana Brow lift, også kaldet Brow Lamination har til formål at give brynene et fyldigere look og få tæmmet eventuelle hvirvler og nedadvoksende hår i brynene. Ved et brow lift udglattes hårene, så de bliver super nemme at frisere i den ønskede retning. Behandlingen øger brynets længde og volumen. 

Behandlingen kan sammenlignes med Lash lift behandling eller keratin behandling af hår. Hårets struktur ændres, så brynene bliver bløde, medgørlige og nemme at style.

Elleebana er det førende brand i verden og det hurtigst virkende produkt på markedet. Et Brow lift holder i 5-8 uger. Det er det naturlige alternativ. Nemt at vedligeholde, nemt at lære, hurtigt at udføre behandlingen og ikke mindst økonomisk både for dig og dine kunder.

derfor

skal du vælge ELLEEBANA

kursus

Hos bloome tilbyder vi

Grundkursus

Varighed: 1 dag

På et Brow lift Grundkursus bliver du introduceret til produkterne og du bliver grundigt oplært i teori. Du vil på dagen se udførelsen af en lash lift behandling og der vil være hands-on træning på modeller efterfølgende.

inkluderer
kr. 3.990,-
INKL. MOMS
Demokurus

Varighed: CA. 3 TIMER

Har du kursus i Brow lift i forvejen, og ønsker du at blive introduceret til Elleeplex Profusion? Så har du mulighed for at deltage på et demokursus, hvor du vil lære om Elleeplex Profusion Brow lift.

inkluderer
kr. 1.090,-
inkl. moms
2023

Tilmelding

For tilmelding og mere information bedes du kontakte os på info@bloome.dk

Vigtig information
  • Ved tilmelding indbetales 900 kr. i depositum
  • Restbeløb betales senest 14 dage før kursusstart
  • Du kan også vælge at opdele betalingen af dit kursus igennem ViaBill.
  • Kursusprogram tilsendes en uge før kursusstart

Bemærk venligst at depositummet refunderes ikke.